lørdag den 20. juni 2009

Det er ikke i orden

Jeg fulgte Livs gode info og fandt nemt Restaurants Piafs hjemmeside. Efter at have pløjet mig igennem menukortet med langt-dryppende mundvand, tjekkede jeg lige åbningstiderne, hvor af det fremgik:

Restauranten er lukket fra 28/6 - 28/7 2009 begge dage inkl.

De må godt nok være ved muffen, der på den restaurant, når de kan holde lukket i absolut højsæson.

Andre forslag til gode spisesteder på egnen?

4 kommentarer:

liv og glade dage sagde ...

Nå jamen så må i jo et smut forbi her istedet ;-) hvis det fortsat er den stil og prisklasse i går efter.

tankehal sagde ...

stedet der ligger under hotel Dania,det er hotellets restaurant, noget med kælder et eller andet... ps .. også skønt hotel hvis i skulle mangle sådan et engang... og silkeborg er en SKØN by... du er nød til at sætte tid af til en god tur rundt i gaderne...

Zette sagde ...

Det er ikke nødvendigvis den stil og pris vi går efter. Vi vil sikkert bare gerne en af dagen spise rigtig dejligt og veltillavet. Tak for linket, jeg har kigget lidt, men skal kigge mere, det lyder umiddelbart ret avanceret og er nok også lidt dyrere end det andet og måske også lidt FOR dyrt - hvornår kommer de der SP-penge?
Men tak for tippet, sådanne er guld værd.

Tankehal: Vi har overnatning på Bed og breakfast så i denne omgang her vi vist, vhad vi behøver af sovested. Men info er altid velkommen.

Zette sagde ...

Hov, den går forresten heller ikk med den restaurant, for de har primært åbent fredag-lørdag, og vi er i det jyske mandag-torsdag...
Må vist også igang med Silkeborg.dk :-)