onsdag den 24. juni 2009

Pænt okay

at have haft fri i dag

9 kommentarer:

Sifka sagde ...

Det syn's jeg også:)

Piskeriset sagde ...

... I to er slet ikke tarvelige nu. Slet slet ikke - og jeg er heller ikke misundelig eller dårlig til at lyve :-)

Og i morgen har jeg 12 timers arbejdsdag. Kald det lige dårlig planlægning!

Nå, men så må I da nyde det gode vejr - trods alt ;-)

Hav en god aften!

Maja Kirstine sagde ...

MMmmmmmmmmmmMMMMMM.....at have fri! Herligt........

Zette sagde ...

Sifka: Og vi forstår at nyde det gør vi ikke?

Piskeris: Poor thing. Det er da, som du skriver virkelig dårlig timing. 12-timers arbejdsdage skal du da kun ha i perioden november-februar, vidste du slet ikke det?

Maja K: Nemlig!

Piskeriset sagde ...

Jooo... men det gør min arbejdsplads ikke. Af samme grund var jeg også på arbejde lørdag den 13. juni, hvor solen også skinnede lystigt. Jeg tror, det er en sammensværgelse.

Zette sagde ...

Jamen, det er jo helt urimleige arbejdsvilkår, arbejde når det er sol, tsk, tsk. Kan fagforeningen gøre noget, tror du :-D

Piskeriset sagde ...

Desværre ikke, men man kan vel gispe så højt, at chefen bliver træt af at høre på det og sender én hjem! Den ville jeg bruge, hvis det ikke lige var fordi, at min chef netop er gået på ferie ;-)

Zette sagde ...

Men nu har vi snart haft sol og varme så længe, at der slet ikke er noget at gøre Piskeris. Det er nærmest en slags kronisk tilstand...

Piskeriset sagde ...

Joo... jeg går på ferie i morgen... og gennem de sidste tre dage har DMI truet med at sende solide regnskyer ud over landet fra weekenden og frem. De kan godt nok ikke helt bestemme sig til, hvornår det vil starte, og hvilke dage der bliver værst, men... regn og køligere dage kommer der i hvert fald.