mandag den 22. juni 2009

Skal jeg smadre din BBQ?

Hvorfor kan man ikke købe færdig BBQ-sovs i andet end glasbeholdere?

Jeg mener, alle ved jo, at BBQ-sovs altid står i køleskabets øvre hyldelåge - og ofte på hovedet - for at få det hele med. Og på et eller andet tidspunkt vil glasflasken kaste sig i frit fald mod køkkengulvsklinkerne. Altid. Naturlov. Uundgåeligt.

Ketchup, sennep, dressinger og alt muligt andet snask fås i plasticbeholdere, men BBQ - her er der altid tale om glas.

Hvorfor?

5 kommentarer:

Sifka sagde ...

Godt man ikke har klinker;)

Piskeriset sagde ...

Ja, det undrer også mig. Vi har nu ikke klinker på køkkengulvet, men dels skal den slags flasker ikke lave mærker i gulvet (det klarer vi fint selv! :-P), dels skal jeg ikke have sådan en flaskeformet kanonkugle over tæerne.

Måske er det indirekte chikane fra EU på grund af de krumme danske agurker, der var så meget kævl om i sin tid?

Fortsat god aften!

Zette sagde ...

Sifka. Det kan du sige. Men engang faldt en enorm ketchup-plastic flaske dog ud af lågen og brækkede sig over mig, da den brækkede på midten - men den var da trods alt nemmmere at rydde væk, når den ikke er blandet med glasskår.

Piskeris: Kan vi lave en forening til fremme af BBQ på plastflaske? Måske er det hævn, måske er det bare skidesmart BBQ-producenter, der sælger dobbelt så mange, fordi lortet altid smadrer.
Men som det er nu, så køber jeg det jo ikke engang, og så sælger de jo slet ikke noget :-D

Piskeriset sagde ...

Gerne! Det er også flere år siden, at vi har købt det, men jeg brugte det faktisk her til aften, da vi grillede (vi havde tiltusket os en flaske hos svigerforældrene). Det gav dog ikke en pind rent smagsmæssigt, så... well, vi er åbenbart ikke gået glip af noget de seneste år.

Zette sagde ...

Næhh, jeg er heller ikke den store BBQ-fan mig selv, men HJEGM kan li det til sin pølse- eller hæhæ...

Jeg kan faktisk slet ikke li ketchup, sennep, majo, dressing eller den slags snask, men derfor kan man jo godt ytre sig om det i al almindelighed - og undres i særdeleshed :-)