fredag den 17. juli 2009

Fedtet hår resten af livet?

Jeg har shampooproblemer.

Jeg er nemlig blevet i slut70'erne og har i mange år sværget til min absolutte yndlingsshampoo Musk Oil no 6. Og ja, jeg ved godt, den er ganske frygtelig skadelig. Men jeg elsker duften, og jeg elsker, at den ikke fedter håret, så det skal vaskes dagligt, og jeg elsker, at det ikke falder sammen og er møgumuligt at få til at sidde bare minimalt acceptabelt.
Samtidig er den drøj. Og billig. Altså er den god for mig.

Og nu kan jeg ikke finde den nogensteder. Den er udgået af Matas sortiment - og ja, det sker vel, når man er eneste kunde - og de får den ikke igen. Jeg kan intet steds på nettet finde den udbudt til salg, og jeg er på den.

Jeg har forsøgt mig med noget Matas-bras, der så meget ikke fungerer, så har jeg forsøgt mig med noget Nivea-lort, der er værre og desuden lugter mit hår så af mandeparfume. Mit næste forsøg bliver nok noget Neutral-noget, men måske har blogland gode ideer, der kan opfylde ovennævnte behov?

12 kommentarer:

tankehal sagde ...

http://smukkere.dk/

de er rigtig flinke, prøv evt at skrive til dem, ved ikke om man kan ringe ?? meget luksus shampoo det ved jeg godt, men poul mitchell reddede mit hår som blev 200% fedtet efter alt det her penicillin jeg har proppet i det i år...
jeg kan varmt anbefale dem her. Men ved ikke lige hvad man anbefaler en der har brugt musk oil :-) og nej den duft er jeg ikke vild med !! sådan nu var jeg ærlig. Held og lykke

tankehal sagde ...

http://www.fragrancedirect.co.uk

Zette sagde ...

Hold da op, Tankehal - sikken en side, den med smukkere. Men jeg synes altså stadig det er svært, tror jeg er noget fornæret at give 150 kr for en shampoo, jeg ikke kender, måske kan jeg slet ikke li den? Må vist i første omgang stikke næsen i nogle af dem, jeg kan finde på hylderne, og så se om jeg kan li duften, og så må jeg finde en - og SÅ kan jeg købe billigt bagefter.

Jeg kan godt se, at du kende nogle fede og "preisgüstige" links - det er dejligt. Men jeg skal da vist lige snuse først.

Får lyst til at citere min barndoms politiserie: "Be careful! it's a jungle out there!" - men tak!

tankehal sagde ...

jamen vi er enige, det er helt sikkert rigtig mange penge at give for en shampoo især en man ikke kender. Kom til at tænke på om du ikke kunne prøve at købe en masse forskellige i tyskland ? det gør jeg da, der køber jeg 90 % af mine shampoo mm. Prøv i en Rossmann evt se på hjemmesiden og måske brostenen kan tage nogle med ? synes næsten jeg kan se ynglingsshampooen på hylden der ?? måske en ide til når du selv skal til Berlin igen... eller hvad med en ganske almindelig Lóreal ??

Klidmosteren sagde ...

Hej Zette

Du kan jo prøve at ringe til Gosh (45818288) og høre hvor Musk nr 6 forhandles. Det ser ud til at den stadig er en del af deres faste sortiment.

Glad sommerhilsen
Malou

Zette sagde ...

Tankehal: Ja, jeg havde tænkt tanken om at prøve et tysk slaraffenland, der har de altid god kemi.
Og fik slet ikke rost dig for din ærlighed, det er godt til dig - selvom det er nyt og måske lidt skræmmende - altså for dig :-D

Malou: Det var dog et supergodt forslag - det vil jeg straks dyrke, jeg er jo ikke meget for sådan noget nyt noget - selvom Tankehal har en god ide med det tyske. Så kan jeg måske forlænge min musk-sæson lidt endnu indtil Tyskland nærmer sig.

Berliner brosten sagde ...

Hov hov, er det ikke den der flaske der er sådan orange i det eller ferskenfarvet og så står der det der musk med sort? Det er i hvert fald sådan noget jeg husker og jeg elsker bare også den duft! Senest idag rendte jeg Berlin rundt for at finde en deo som jeg elsker, der er også noget musk i, men fandeme ikke om de har taget den ud af sortimentet. Arj men hvad bilder de sig ind! Jeg forstå ikke, hvorfor et godt kørende mærke bare slettes okay, der er så kommet noget nyt fra det mærke, men det lugtede sgu som noget anti-myggespray. Det sagde jeg også til hende kvindfolket, der forsøgte at overbevise mig. Heppert!
Nå, men ellers er jeg faktisk ligeglad med hvad jeg putter i håret. Det eneste der er vigtigt for mig er, at det er nemt at rede ud efter vask. Jeg har megatykt hår og H A D E R, når der er knotter og totter i det! I øjeblikket bruger jeg vist nok noget loreal med noget honningværkeri...
Jeg har været ved at google på det der musk, man kan ikke få det her er jeg bange for. Har heller aldrig set det...leider :-(
Rossmann ist ein guter Tip ;-)

bedsteveninden sagde ...

jeg har 2 gode dem må du gerne få prøver af - hvis det skulle være...

Zette sagde ...

Jo, jo, Berliner det er lige præcis dem. Du kan se hele serien her: http://www.gosh.dk/Default.html#/Default.aspx?ID=57&ProductID=frhwom09 Men de oplyser ikke umiddelbart forhandlere. Gosh er jo dansk, men burde forhandles i mange lande i følge wikipedia.dk

Jeg skal lige præcis ikke have balsameffekt, fordi mit hår er så glat, og jeg H A D E R flat hår - ingen fladjernsbrug til mig :-) Er sikkert bundmisundelig på dit hår.

Bedsteveninde: tak, gerne. Prøve noget er altid godt.

Piskeriset sagde ...

Jeg sværger også til Paul Mitchell - jeg købte for nylig et par flasker gennem www.hqhair.com, hvor det er noget billigere.

Zette sagde ...

tak for rådet, piskeris, det lyder jo som om jeg skal få tjekket ham der Paul M. lidt mere ud.

h. sagde ...

Hej Zette - lang tid du ikke har været på din blog? Jeg har ikke været der før, men sad lige og googlede rundt om Matas Oil No. 6 - selv har jeg her i 2012-2013 været nede, da produktet forsvandt fra Matas, stykke for stykke (fx. er deres deodorant det eneste jeg kan tåle). Snakker så med svigerdatter i Berlin - se hvad hun sender mig - link til det hele!!! som altså stadig fås.

http://www.parfume.de/product_info.php/info/p6707_Musk-Oil-No-6-Deodorant-Roll-On.html


Good luck! Helle.