tirsdag den 28. juli 2009

Fobi for flyvende orme

Tøbting savner vist selskab. Og der er jo stadig et par måneder til Helmut Museberg indfinder sig som legekammerat på matriklen.

Tøbting tilbringer blandt andet ventetiden med beredvilligt at komme med gaver. I disse dage er det guldsmede, der er hans foretrukne værtsgave.

Jeg HADER guldsmede. Berliner viste sig som sand heltinde, dumdristig vovehals og total kold-i-røven-over-for-flyvende-kryb. Hun maste en Tøbtingsgave i et mikrostykke kitchenroll, mens hun var her. Vildt syret. I mens stod jeg ved siden af og småskreg...

Jeg kan simpelthen ikke klare de der flyvende orme. Da jeg kom hjem ved middagstid i dag sparkede min syv-ni-tretten stadig besandalede fod til endnu en død (?) guldsmed, velment lagt i stuen foran soveværelsesdøren. Og jeg forsøgte virkelig. Jeg tog mig sammen, jeg hentede et stykke toiletpapir på ca. 23 meter, smed det over smeden, og det var virkelig min intention at samle smeden op og skylle den ud med dobbelt stor-skyl i potten. Og jeg nåede også til det med at smide toiletpapiret ned over den klamme bevingede orm, men så kunne jeg også kun skrige en smule og hoppe lidt op og ned. Så nu ligger der papir og smed på gulvet i stuen.
Men lige før, da jeg var i stuen, mener jeg helt bestemt at kunne se en del mere af den der g-smed end tidligere på dagen.

Vil det sige, at den ikke er død? Kan jeg forvente, at ormen kommer flyende lige om lidt og lander i parykken, hvor den snor sig ind i mit hår, mens jeg skriger og til sidst i bar desperation kaster mig ud foran en bil, for at få det til at høre op?

Jeg kunne selvfølgelig begynde med at lukke døren til stuen....

NB til Tøbting: Jeg vil altså hellere fjerne døde mus, mosegrise eller muldvarpe - ikke flere G-smede, tak!

2 kommentarer:

Berliner brosten sagde ...

Jamen jamen, hvordan skal vi forstå det her? Er Helmut Museberg akcepteret af hele familien, inklusive H. Museberg himself? Hvis ja, så er det da noget af en fantastisk nyhed! Det er vi da helt igennem vilde med.

Jeg ville gerne være din personlige g-smeds-maser, men der er desværre lige et hjørne for langt til Fredby. Jeg krydser fingre for, at Tøbtingen læste din NB og holder sig til det.
Ps. Iøvrigt et skønt indlæg! Jeg ved jo godt, hvor klamme du syns de er, de der orme...men måden du skriver det på - fantastisch!

Zette sagde ...

tak, tak, for rosen.

Jo,jeg tror næsten H. Museberg er vedtaget, accepteret osv. men dog endnu ikke indskrevet i kirkebogen. HJEGM taler bestandigt om MuseNberg. Det holder ikke helt, vil jeg mene, for det er vist også et dansk børnetøjsfirma... Men mäusebär er heller ikke udelukket, når det er mig, der bruger stemmen.

Så næsten, men endnu ikke helt officielt