mandag den 13. juli 2009

Hvidt får mig til at se rødt

Jeg er ikke glad for hvidt. Egentlig havde jeg tænkt mig kun at skrive om campingSvogne, men nu jeg tænker over det, så er mig og hvidt skidt.

Jeg har den påstand, at kvinder, der går i hvide bukser, hvide jakker, hvide skjortebluser (som en del af familien siger, selvom det er et oldemor-udtryk, det har heddet skjorter siden sluthalvfjerserne..) og alt muligt andet hvidt faktisk altid vil lide af rengøringsvanvid. Har jeg ret? Selvfølgelig har jeg det. Hvide bukser er for kvinder på ca. 65, der ikke har andet at lave end at koge hvidt tøj og gøre rent. Og nej, jeg har ingen hvide bukser.

Og hvad er det med campingSvogne? Bortset fra en retromodel i stål eller let dueblå, som man max ser en af pr. 100.000 andre, så er de hvide. Altid. Hvorfor? Jeg mener, biler fås i alle farver, det kan vel ikke være, fordi det ikke kan laves? Jamen farvet lak er dyr, jamen det er campingSvogne med fladskærm, spabad og sauna sgu da også, så kom ikke og sig, at campingSfolket ikke har råd. Men hvorfor er de så hvide? Vil de bare kunne se hinanden på kilometervis af afstand for lissom at bonde sammen? Er det campingSpladserne, der kræver det?

Eller er det kvinder på 65 med hvide bukser og rengøringsvanvid, der bestemmer over campingSvognSfabrikanterne? Strange.

12 kommentarer:

tankehal sagde ...

ha ha ha ha ha ha .... åhhh ha ha ha... nemlig... du har ret !! hilsen en der også hader hvidt på nær på hendes vægge !!
Jeg tror også jeg kunne stille op til VM i pletter på tøj og have en rigtig god chance for at vinde hvis bare jeg tog hvidt på.. sådan føler jeg ihvertfald hver gang jeg har bare en smule hvidt på !!

tankehal sagde ...

ps har camping forældre og tappert prøvet at forhøre mig om hvorfor alle campingvogne er hvide, det har undret mig i mange år... kan ikke komme det nærmere end sådan er DET bare !! hører gerne hvis du kan finde ud af noget !

Zette sagde ...

Jeg har skam en enkelt hvid top og et par enkelte hvide tshirts - men selv min brudekjole var jo ikke hvid. Så vi er da vist rimelig enige på dette punkt.

Det med campingvogne er virkelig en kilde til undren. Vi må forhøre os videre

liv og glade dage sagde ...

*LOLLER* for vildt!
Hørt! Hørt!

fra-endnu-een-som-ikke-kunne-drømme-om-at-gå-i-hvide-bukser-og-ej-heller-i-hvidt-på-bryllupsdagen

Kagekonen sagde ...

altså jeg har ikke rengøringsvanvid, men kan godt lide hvidt tøj, har både bukser og kjoler, som dog sjældent holder mere end 1 sæson fordi jeg spilder og får pletter på... Klorin er min ven om sommeren ;)

Zette sagde ...

Liv: Vi er jo mange i denne verden åbenbart.

Kagekone: Jamen, du er jo slet ikke 65? Hmmm, min teori falder. Er du sikker på, at du ikke bare har lidt rengøringsvanvid?

Kagekonen sagde ...

nope, rengøringsvanvid det har jeg altså ikke. Faktisk har jeg ind i mellem nullermænd så store, at kattene bliver lidt skræmte ;)

Berliner brosten sagde ...

Har aldrig tænkt over det der med campingSvognene - udover at det der ord med S kan gøre mig vild. Ellers har jeg faktisk ikke noget imod hvidt. Altså det er ikke fordi min garderobe bugner og er fyldt med hvide sager - en poloshirt og så er det vist næsten det og NEJ, jeg lider godt nok ikke af rengøringsvanvid...nenn mich Schlampe! ;-)

Zette sagde ...

Kagekone: Min far sagde engang til mig, om jeg talte med mine nullermænd under sengen, for han mente, at de var i størrelsesorden, så de havde udviklet talens brug :-D
Jamen, så må jeg jo revidere min opfattelse, erkende mig slået osv. Men går du også i hvide bukser med hvid t-shirt og hvide strømper samtidig? For det gør dem der med rengøringsvanvid ALTID.

Berliner: Åhh, ja uautoriseret brug af füge-s i dansk er sehr udbredt. Det er en yndet talefejl, som jeg ælsker at overdrive...

bedsteveninden sagde ...

hmm,der røg outfit til nogles fest i september... og nu er campingsvogne ikke kun hvide altså!!

Zette sagde ...

Bedsteveninde: jeg har da aldrig set dig i helt hvidt - og rengørinsvanviddet har du jo ikke arvet :-D

Jamen en enkelt sort stribe gælder ikke, Bedsteveninde, de skal være blå eller lilla, nå!

Anonym sagde ...

Er du blondine? Campingvogne er hvide fordi hvid reflekterer solens stråler og således undgår man, at bo i en glohed blikovn.