onsdag den 22. juli 2009

Snitte, hakke, røre, bage, grille

Jeg står i køkkenet i dag. I eftermiddag kommer 4 "kolleger", og der skal trakteres med en gammel klassiker, som jeg er vild med, og lidt druer til kaffen.

Hvis vejrguderne kan undlade at lade vandet gå, skal der grilles den sædvanlige fyldte mørbrad (med feta og persille) omviklet med nyskåren parma. Hertil klassisk tomat-feta-krydderurt (endnu uvis hvilken) og traditionens højborg broccolisalat med hvæsende tomater. Naturligvis brød og tzatziki. Lutter gamle kendinge, men sikre valg, når man har en travl dag.

I morgen kommer der besøg fra die Hauptstadt, og her har jeg planlagt lidt let tapas - og det kræver også lige lidt marinader og trækketid til en del af retterne. For godt nok er det fridag i dag, men det betyder så arbejde i morgen.

Så jeg er i forklæde, mens jeg skæver til skyerne og krydser fingre for, at vasketøjet når at tørre.

Ingen kommentarer: