tirsdag den 7. juli 2009

Sov sødt, barnlille

Det viste sig, at møgbørnene ville sove i samme værelse - alle tre. Jeg tænkte, at så skulle de nok få det varmt. Så viste det sig, at niecen på 15 ville ligge for sig selv, fordi drengene larmede, så hun rykkede. Så viste det sig, at hendes bror på 10 ikke ville sove sammen med ham på 13, fordi han snorkede. Så fik de ham på 13 vækket, så de ku få ham til at sove alene. Ham på 15 kom så ind til HJEGM og mig og ville ligge på gulvet, for han kendte ikke omgivelserne i stuen, som han sagde. Selvfølgelig. Så kunne ham på 10 ikke sove og holdt derfor hende på 15 vågen. Så blev hun sur. Ham på 10 vækkede så mig, fordi han havde ondt i maven og sikkert skulle kaste op. Det skulle han så ikke. Men han ville gerne sove i mellem HJEGM og mig. Så nu var det pludselig mig, der lå 4 i et mindre værelse og ikke dem, der lå 3. Så begyndte HJEGM at snorke stort og larmende, jeg kunne ikke nive ham, som jeg plejer, fordi ham på 10 lå i mellem. Så begyndte ham på 10 at snorke tungt. Så begyndte ham på 13 på gulvet at snorke. Der var tydelige tegn på, at de tre y-kromosombærere i rummet havde tænkt sig at opbruge al den søvn, der fandtes i lokalet.

Så tog jeg min dyne og pude og skred ind på sofaen.

Møgbørn!

5 kommentarer:

miss mikkelsen sagde ...

hehehe...!

alt alt alt for mange y-kromosomer, det giver jeg dig pure ret i!

Håber at du sov godt trods alt...


(dobbelt he... super underholdende, men synd for zette, meget)

csm sagde ...

familie hygge....

Berliner brosten sagde ...

1000 tak for dette indlæg - det er simpelthen bare 100 % bekræftelse på "nej tak til børn!" Perfekt! I like it!

(alligevel ret så underholdende, der må jeg give miss m. ret ;-)

Zette sagde ...

MissM: Ja, lidt hehe er det måske nok, men jeg kan godt sige dig, der stank i det soveværelse til morgen.

CSM: Kan man få FOR meget familie. 1 stk afleveret i dag, 2 stk afleveres i morgen. Så er der håb...

Zette sagde ...

Du har nok ret, Berliner. Men jeg tænker, hvis man havde et par a sine egne, ku man vel ha nået at vænne sig til fyldte soverværlser og stinkende unger?

Jeg får se, hvad der sker i nat, men sofaen er trods alt rimelig at sove på, og måske er det bedre at lægge møgbarnet i midten fra begyndelsen, så slipper man vel for natteroderiet?