mandag den 6. juli 2009

Voksenbakken?

Jeg tror, jeg er blevet voksen. I dag tilbragte jeg 6 timer på Bakken med HJEGM og 3 møgbørn - vi lånte lige et mere. Alder: 10, 13 og 15.

Vi havde vores betænkeligheder omkring, hvorvidt et turbånd kunne tjene sig hjem til møgbørnene. Det kunne det. En del forlystelser blev prøvet tæt på de tilladte 10 gange pr. snude. Andre blev forbigået i tavshed og atter andre karakteriseret som for babyer. De fik hældt is, lakridsstænger, candyloss og chips i sig.

Er man blevet voksen, når man ikke længere er den, der turer rundt fra gøgl til gøgl, men mere er en, der holder solbriller, våde jakker, halvdrukne coladåser og mobiltelefoner?

Ellers holdt jeg nu mest udkig efter behagelige bænke og fadølsudskænkning. Jow, jow.

8 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Er det ikke mere et tegn på dødsforagt at tage tre børn med på Bakken? Jeg har i hvert fald dyb respekt for det! ;-)

tankehal sagde ...

også stor respekt herfra :-) og jow... tror vi må til at kalde dig for voksen :-)
ps fik du så din fadøl ??og kunne man evt få titurs kort til dem ?

liv og glade dage sagde ...

ja, det er meget voksen-opførsel - det med bænken er en klassiker...

kattesitter sagde ...

Jeg ville have løbet om kap med ungerne for at prøve diverse forlystelser :-)

Zette sagde ...

Piskeris: Jamen vi kan li nærdødsoplevelser :-) Nej, det var aaktisk ret gode til at passe på hinanden, men hold kæft, hvor var jeg træt, bagefter.

Tankehal: 10-turskort havde ikke været nok, det er sikkert. Det er fordi BAkken har et max på 10 gange den samme forlystelse. Men de prøvede løs i samtlige 6 timer, så det var vist helt som det skulle være.

Og jep, jeg fik en halvliters fadbamse, og søpede den hurtigere end HJEGM. Det var godt.

Liv: Jeg kan godt huske, det var noget min farmor også altid gjorde. jeg husker hende mest som en, der sad på en bænk med en hue på sned :-)

Zette sagde ...

Ja, se det kunne jeg orestille mig, kattesitter, så skulle du have været med til at prøve alt det super vilde, som de ikke turde.

Berliner brosten sagde ...

okay...og nu troede jeg lige at vi skulle på bakken engang sidst i juli? Aber gut, vi kan også bare finde på noget andet...Jeg tror sgu ikke engang at jeg tør stige ind i nogen af de der vilde forlystelser - ikke som dengang for 100 år siden, hvor det ikke kunne være vildt nok. Så jeg er med på bænken ;-)

Zette sagde ...

Hvis du gir turpasset, Berliner, så skal jeg nok kvinde mig op - så kan det vel kombineret med fadøl og bænk? Men jeg er virkelig også blevet en kylling, selvom frie fald stadig er fedt!