tirsdag den 25. august 2009

Den længste dag

I går blev for lang.

Først lige arbejde hvor jeg begyndte 7.10. Om eftermiddagen skulle jeg og en kollega til noget afrunding efter den store kongres. Det skulle holdes privat hos en af lægerne i detalje-kræse-villaen i Søllerød. Det betød, at kollega hentede mig på arbejdet 16.25. Herefter kørte vi til afrundingsmøde.

Vi kunne heldigvis se det yderst underholdende i, at de andre 5, der skulle være kommet, havde meldt afbud - de sløve bananer. Så der sad vi hos den søde læge og spiste emmerys overhængt med laks og dild, emmerys med fuldfed brie og lidt kølig hvidvin. Jow, jow.

Siden kom HJEGM og hentede - eller det vil sige, at så blev han jo budt på kaffe og skulle lige se, om han kunne finde en løsning på et dørklokkeproblem. Vi kom afsted ved 19.30 tiden fra den flinke læge.

Herefter - nu vi jo næsten var i Sjangtofte - ku vi jo lissågodt tage i IKEA. Vi skulle bare lige have lidt servietter, lys, dug, sugerør og den slags. Det viste sig også at være et okay tidspunkt, for der var reduceret i menneskemængden, selvom der var en del flere, end jeg havde forventet mandag aften ved 20-21-tiden. Nå, men vi fik købt rødt stof til dug, røde servietter og hvide lys i glas.

Hjemme i Fredby gik det direkte i seng, hvor jeg vågnede en time senere med krampe og derefter dårlig mave. Hmmmm

I dag må godt blive kortere og ende bedre.

Ingen kommentarer: