tirsdag den 18. august 2009

Nothing to see?

Vi skal besøge gode hollandske venner i september. Vi kører derned og skal naturligvis se en masse. Eller måske alligevel ikke.

Jeg tænkte så småt at forberede lidt. Jeg ved de bor i byen Almere - og den var nem at finde info om. Vi skal da vist ikke besøge Almere for dens antikke købstadslook, for det fremgår, at byen er 7 år yngre end mig. Hvor mærkeligt er det lige?

Nå, men jeg lurede videre, mens jeg tænkte, at Almeres officielle hjemmeside garanteret kunne byde mig gode ideer til sightseeing. Men jeg blev noget bekymret over indholdet i dette link. Noget tyder på, at vi skal bruge Almere som base og koncentrere os om Amsterdam eller andet, hvis vi vil se noget som helst.

Any musts i Holland - set med danske øjne?

4 kommentarer:

Husejer sagde ...

L A K R I D S ! !

Alt hvad der kommer fra firmaet Klene, men især disse.

Zette sagde ...

Tak for tippet, husejer. Og et godt et af slagsen er det. Jeg kan godt li lakrids - en hel masse endda. Måske er der en lakridsfabrik at besøge?
Jeg kender slet ikke dem, du nævner, men det kommer jeg til i september!

kattesitter sagde ...

Mon ikke dine værter har nogle gode ideer?

Zette sagde ...

Jeg er sikker på, at de har lagt så stramt et program, så vi allerede kan begynde at puste, jeg frygter dog for mange museer og slotte, og derfor synes jeg egentlig, det vil være godt at have lidt: Det VIL jeg se på en liste... men kede os kommer vi med garanti ikke til.