søndag den 9. august 2009

Santorini var

ca. 38 grader, fri fadøl fra kl. 10-22, faktor 30, pool 7 ud af 8 dage, våde dykkerstøvler, græsk jogurt med honning, sort sand, badning i havet over undersøiske varme kilder, tzatziki, fjernbetjent aircon, happy hour fra 14 til 15, grillet feta, støv, blå himmel, udsigt til lettende og landende fly, død kat i vejsiden, sejltur, lammesouvlaki, sure tæer, badedragt med knækket strop, brydekamp med søster siddende på højskulder af respektive mænd i pool, stråparasol, våde håndklæder, uendelig mængde trapper, vinmarker, bjerge, blåt hav, drinks på pool-barstole med røven i vandskorpen, omklædning til middag, grin og latter, chewbacca'er med porrestank, stenhårde senge, udsigt, familie, hvide huse med blå tage og døre, solnedgang og bestigning af 300 meter knap lodret trappe på æselryg.

6 kommentarer:

Berliner brosten sagde ...

Welcome back! Dejligt, at i er tilbage i god behold...og det lyder da godt nok lige til at have været en mega-lækker oplevelse. Især den der tur på æsel ;-)

Zette sagde ...

Tak, tak, Berliner. Godt at være hjemme. Den der æseltur kræver faktisk et blogindlæg for sig selv.... Men jeg kan sige så meget, at knap 40 grader ikke gør noget godt for æslers lugt - og det smitter pænt af på rytterne :-D

tankehal sagde ...

ja velkommen hjem da, troede snart at i aldrig kom hjem = ville blive så længe der var gratis øl tilbage :-)

Zette sagde ...

tak, tanke. Næh, jeg tror det er godt med alkoholfrihed og smalkost i en rum tid. Det der all inclusive er noget belastende for vægten

anjoe sagde ...

...alkoholfrihed i en rum tid, næh så skal jeg vist ikke foreslå et weekendbesøg hos familien på Lolland, hvor at "øl-træf" på lørdag finder sted på torvet i Maribo.

Santorini er blevet et ferieparadis for mange danskere, og du plus familie er nu iblandt ;-)

Zette sagde ...

Ølfestival lyder nu ellers fornøjeligt, Anjoe. Men der er også lige en kattesitter-fødselsdag afholdt hos os på lørdag, at det nok alligevel ville kollidere - og alkoholfriheden varer vist kun til lørdag :-)

Santorini var fin, men jeg er nu ikke sikker på, at jeg planlægger at gense (det) paradis