fredag den 30. oktober 2009

Lampeudsving

Helmut blev ikke synderligt populær på sit seneste stunt.

Umulighedskatten forsøgte nemlig i et ubemærket øjeblik at springe fra det forbudte område på spisebordet til den allerhelligste område bestående af HJEGM's yndlingslampe, glas-PH'en over spisebordet.

Jeg hørte et kapauw, skyndte mig til åstedet og så en lampe med enorme udsving og en Helmut siddende undrende på en spisestuestol, gloende op på lampe med runde killingeøjne.

Måske skal man bare give ham væk til nogle, der (heller) ikke kan lide katte?

8 kommentarer:

kattesitter sagde ...

Trøst dig Zette, når han er blevet en ældre og mere fornuftig kat er det kun sjove minder.

bedsteveninden sagde ...

ha,jeg synes han skal ha en kødpind for modighed...........

Zette sagde ...

Jo, jo, det har du da nok helt ret i kattesitter.

Bedsteveninde: Den holdning er faktisk ikke ret populær hos HJEGM

DNKDH sagde ...

Du solltest darüber nachdenken, Helmut als Akrobat zum Zirkus zu schicken... unglaublich, diese Katzen!

Zette sagde ...

DNKNH: Ja, da hast du ja eigentlich recht, aber trotzdem mit dem Zirkus geht's nicht. Helmut fährt nich gern - oder eigentlich er fährt gar nicht. Er war heute zum Tierartz - vaccine und so - und zum Artz ist höchstens 1 Kilometer, und trotzdem Geschrei und Klage und Ünglücklichkeit die ganze Zeit - er ist wirklich top hysterisch...

tankehal sagde ...

det skal nok gå over, trust me det går over !! føler med jer og kender det hele fra da mons var lille. Vi var kun minutter fra at aflevere ham tilsidst, virkelig kun minutter. ALT hvad der var forbudt var det ENESTE den kat kunne finde ud af. Pludselig vender det ! det gør det altså !

Dana Watsham sagde ...

Katte opdrages bedst med vandpistol ...
Han skal nok komme over det. Spørgsmålet er så hvad I gør? Og om Tøbtingen kan holde alt det killingevimmer ud i længden?

Zette sagde ...

Tankehal: Han KAN faktisk være utroligt nusercutiebutiepussenusset - når han fx ligger på ens mave, turboælter med en pote og storspinder... Jeg håber, at disse episoder bliver de alt dominerende - og gerne snart.

Dana: Hejsa med dig! Arrj, jeg kan altså ikke få mig selv til det med vandpistolen, men jeg benytter hvæs - som kattemor - og også af og til nakkeskindshivning, men KUN hvis han bliver taget på absolut fersk gerning og er helt umulig.

Med Tøbting går det faktisk okay - nu leger de sammen af og til og kan ligge ved siden af hinanden uden pelsen flås af i totter - så, jo, jo, der er fremgang...