mandag den 16. november 2009

En hård nød

Effektiviteten Selv forærede mig en stor bærepose med danske valnødder. Jeg er ret begejstret for valnødder, og jeg er særdeles begejstret for danske, friske valnødder.

Jeg har indtil videre kun haft en skod nøddeknækker, der var alt for tyk at holde om, og den kæmpe pose krævede derfor ny nøddeknækker.

Nu har jeg investeret. For den fyrstelige sum af 50 kr., har jeg indkøbt en formidabel nøddeknækker, der minder om et plagiat af den fine designer en. Plagiat eller ej, den er suveræn, ingen kræfter skal bruges (i forhold til den gamle), det sprøjter ikke overalt, og den er også noget mere chik at se på.

Bare sig til, hvis du skal have noget knækket.

3 kommentarer:

Berliner brosten sagde ...

Jamen tillykke med din nye knækker! Den ser ret så fancy ud. Måske jeg sulle se efter at få fat i noget lignende. Den anden, altså skoddimsen, sådan noget duer jo slet ikke. Jeg er altid bange for at få klemt mine fingre et elelr andet sted. Det er jeg ret god til og da jeg også elsker nødder plejer jeg at åbne dem med en kniv. På den måde har man heller ikke 30 småstykker, men tit blot 2 halvdele. Men okay - det er så nøddeknækkeri med risiko. Lad mig få sådan en tingest på ønskeseddelen ;-) Tak for tippet!

Zette sagde ...

Velbekomme, Berliner. Og den ER god. Jeg knækkede løs under tvseancen i går - og der sprøjtede ikke nær så mange nødderstykker om øjnene på mig som ellers, og jeg er ikke øm i fingrene i dag. Man KAN godt få fingrene i klemme i denne her, men risikoen er altså noget mindre, vil jeg mene. Og uhhhmmm, hvor de dog smager skønt de friske valnødder.

kattesitter sagde ...

Jamen den ser smart ud, jeg tror også jeg ønsker mig sådan en :-)