fredag den 27. november 2009

Saltimbocca Bleu

I køleskabet ligger et par lidt tykmavsede skinkeschnitzler. Jeg planlægger, at de skal snittes i sideflæsket, så der bliver en lomme. Heri skal påfyldes en gang fed ost og nogle basilikumblade. Schnitzlen dækkes med store skiver hjemmeskåret parmaskinke og holder sig fast ved hjælp af rigelige mængder tandstikkere.

De skal så tæskes med en glohed pande på begge sider, før der hældes hvidvin ved.

Tilbehøret bliver små grøntsagssouffler bagt i muffinsformen. De skal være med spinat, rosenkål og måske et par stykker med meget finhakket rød peberfrugt? Måske sniger der sig også et par kartofler ind i ovnen.

Om det smager godt? Ingen anelse, ren fantasi indtil om et par timer. Men retten kan vel kun hedde Saltimbocca Bleu med Grøntsagssouffle Surprise.

God fredag

5 kommentarer:

Klidmosteren sagde ...

Mums, det lyder som en god gang fredagsguf :-)

Ravheksen sagde ...

Det er da betryggende at hore, at I ogsaa faar varm mad engang imellem og ikke kun lever af bajere og brunkager:)

Zette sagde ...

Det BLEV godt klidmoster, kalvekød havde nok været at foretrække på grund af mørheden, men det var absolut godt, og ost, parma og hvidvin er jo altid godt sammen. En flaske bobler til gjorde jo heller ikke måltidet ringere.

Ravheks: Hver ting til sin tid, tænker jeg bare :-D

Dana Watsham sagde ...

Mums. Den skal afprøves. Med salvieblad, bare fordi ;o)

Zette sagde ...

Dana: Det er i orden. Jeg kan heller aldrig følge en opskrift - bare sådan af princip, så du laver bare dine Saltimbocca Bleu a la Dana :-D