lørdag den 19. december 2009

Julefrustrationer

De andre år har jeg aldrig helt fattet andres stress over julen med dens forberedelser osv. Men i år kan jeg godt sætte mig ind i det.

Det er stadig lidt uvist med min mormor. Det går heldigvis godt fremad efter hofteoperationen, men hun er jo en gammel dame, og der skal noget træning til for at få hende helt fit igen. Sidste melding er, at hun nok godt kan komme til os i julen - og det er skønt at vide, at hun stadig har lyst til det, for det har hun virkelig. Men vi er nødt til at tage en dag ad gangen og tage beslutningerne i sidste øjeblik.

Men jeg er bedst til lister, orden, faste aftaler, alt lagt i rammer og kontrol. Og det kan jeg ikke med det her. Derfor har jeg endnu ikke fået købt ind, ikke købt alle gaverne, ikke fået lagt mine planer i detaljer, men føler mig mat, energiløs og lidt trist.

I dag kommer der dog et par venner med børn på besøg, så jeg må hellere få gang i pølsehornene, det hjemmebagte brød, mørbradbøffer, tunsalaten og hvad jeg nu ellers kan finde på i min julefortabthed.

10 kommentarer:

Sifka sagde ...

Det skal du ikke være ked af. Jeg var først i stand til at tænke tanken, 'flæskesteg' i går, men vi skal nok nå det:)

Uden Relevans sagde ...

Det skal nok gå altsammen.

home is where the heart is.

Møgbarn1 sagde ...

Hun har det altså super godt og er super frisk - har besøgt hende i eftermiddags..

Bibbi sagde ...

Godt at høre din mormor er i bedring. Det er det vigtigste - alt det andet går nok ;o)

Zette sagde ...

Sifka: Er du sikker? Jeg håber, og krydser, og begynder måske nok også så småt at tro

Morfar: Jamen, så vælger jeg at tro på dig.

Møgbarn1: Tak møgbarn. Det er godt at vide, men et er jo på sygehuset, et andet er en lang tur til Fredby - nå, nu lyder jeg jo næsten som Hubbi. Jeg tror på dig, og godt du besøger hende. Du er et rart møgbarn.

Bibbi: Tak, du har ret, det vigtigste er, at hun har det godt, resten er jo bare mig og min kontrolfreakisme

Dana Watsham sagde ...

Jeg tilslutter mig Morfars kor. Med stort hjerte på.

Zette sagde ...

Tak, tak, Dana. Når flere mener det, så er det jo garanteret rigtigt!

Lotten sagde ...

Det løser sig alt sammen. Det vigtigste er momsen. Julen handler for mig mere om at være sammen med dem, jeg holder af, end om mad. Bevares, dejlig mad er da et hit - men en knækbrødsmad med kærlighed på kan være endnu bedre.

Kattesitter sagde ...

Jeg håber for dig at mormor er i stand til at komme juleaften, det er alligevel en lang køretur.

Zette sagde ...

Du har fuldstændig ret, Lotten, det er vigtigst, at vi har det godt - alle sammen, det er jo også derfor, det er vigtigt, at hun har lyst til at være med og kan. Men det ser det heldigvis ud til.

Kattesitter: Såvel Mormor som Effektiviteten Selv bliver hentet den 23. og planen er, at de bliver leveret tilbage igen den 27. Så der er da nogle dage...