fredag den 8. januar 2010

At blive frosset ud

Min arbejdsplads har problemer med fyret. Især på førstesalen, hvor jeg blandt andre har kontor, er der pænt køligt - for ikke at sige skidekoldt. Alle havde dog klædt sig på derefter, for nu har det varet siden i mandags og først i morgen lørdag kommer vvs'erne og får forhåbentlig styr på det.
Som en kollega bemærkede ved morgenmødet i den skønne varme kantine i kælderen: "Jeg tror aldrig, jeg har set så meget strik samlet om et bord".

Da chefchefen, som har et nordøstvendt hjørnekontor på førstesalen, ud på eftermiddagen proklamerede, at hun netop havde målt 12 grader på sit kontor, tænkte jeg, det var tid at holde weekend.

Pænt okay at komme til Fredby til gulvvarme, pelsdyr og 21 grader!

10 kommentarer:

annette's space sagde ...

I min barndom (lææææænge siden !!!! ) skete det ind imellem at vi blev sendt hjem fra skole når det nåede over en vis varmegrad. Fyret på skolen virkede dog glimrende om vinteren.
Men MÅ i overhovedet arbejde i sådan en kulde. Jeg mener; hvad siger arbejdstilsynet ??

Vist godt at det er weekend. Have a good one.

PS: BEHOLD kattene. Sådan nogle er sunde for sjælen (trods alt)

Zette sagde ...

A'space: Jeg ved sandelig ikke, hvad sikkerhedsrepræsentanten ville sige til det - det er nemlig mig :-) Men vi arbejder jo for sagen, så hvad gør lidt kulde, når humøret er højt.... Spændt på, hvor mange, der er syge i næste uge. Varmefri er godt, at arbejde i kulde er mindre produktivt.

Kattedyr - beholde: tjaaaah, jeg må vel tænke over det, og i dag har de opført sig eksemplarisk - men dagen er jo heller ikke forbi endnu...

bedsteveninden sagde ...

Super at være på kuldejob når du lige har været syg...

tankehal sagde ...

tænker også varme/frost fri når jeg læser det, nabo skolen var løbet tør for olie på fyret i juleferien. De fik fri første skoledag pga netop 12 grader og det var for lidt... så en skam sikkerhedsdamen ikke var vaks der :-)

susling sagde ...

Man kan meget, hvis man skal! Jeg har skrevet sexede reklametekster om sommer og sol iført fingervanter og kæmpehalstørklæde. (Omvendt om jul i 30 graders varme). Meget muligt, at man fik champagne og jordbær, når noget lykkedes, men huset vi arbejdede i var gammelt,hamrende utæt, men også charmerende.

Hubbi & Møgbarn1 sagde ...

Har du brug for noget varm humor, så tag med os ind og se Citysingler i glassalen i tivoli :) lige noget for dig ! tjek billetnet ..

Piskeriset sagde ...

Kan man ikke få kuldefri? Men ellers er det vel en god undskyldning for at tage romtoddy med på arbejdet. Man skal vel få varmen på en eller anden måde.

Zette sagde ...

Bedsteveninde: Jamen, jeg er også klog, og det fik da næsen til at løbe i stor stil - altid godt med løst snot.

Tankehal: Jeg tror faktisk også, at det er for koldt i et kontorlandskab med 12 grader, men det svingede jo også fra kontor til kontor, og så kunne jeg forestille mig, at hvis nogen sagde, at de ville tage hjem fordi de frøs, ville det være ok. Vi havde også nogle el-varmeblæsere, der gik på omgang til de mest forfrosne.... Men naturligvis, det er klart det er uklogt.

Susling: Jeg mindes også at have siddet i Miami i 27 grader og hørt jinglebells... Man kan jo indstille sig på meget. Champagne og charme er godt, men utætheder mærkes mere i det daglige...

Hubbi: Jeg tjekker, vi tales...

Piske: jo jeg tror det. Håbede lidt på at kantinedamen serverede en lun snaps eller en hvidvinsgløgg om eftermiddagen, men det var der ikke noget med.

Uden Relevans sagde ...

I ska da ikk arbejde i sårn en kulde så må i arbejde hjemmefra.

Zette sagde ...

Morfar: Du har så ret, men vi er jo ikke så rige, så det der med opkobling til alle interne drev lader vente på sig for de fleste, og telefonrådgivning kan også være svært, når fagbøgerne står på reolern, men naturligvis har du ret, men der var da altid noget at tale om...