onsdag den 2. februar 2011

De etbenede med svamp

Muligvis er det det faktum, at vi er rimelig nøgne sammen, muligvis er det noget ved det varme vands stimulanser, men der er visse sætninger, som sagt uden for varmtvandsbassinet kan vække en vis undren.

I går hørte jeg fx mig selv spørge: Har du fået svamp? Og min med-bader besvarede bekræftende uden at skamme sig det mindste.

Hun og jeg klæder i øvrigt om hos herrerne. Det gør vi under dække af, at der er alt for mange damer og et alt for lille omklædningsrum. Egentlig benytter vi herrernes omklædning for at lure på den midaldrende herres, der er på holdet før os, underbenklæder, og vi forsøger også altid at lægge bh'er og trusser meget synligt for ham. Ren win-win.

Nu er der så kommet en herre på vores hold. Det gir lidt timingsproblemer, men vi klarer det med lidt råb på gangene og lidt smugkiggeri bag de blå forhæng.

I går hørte jeg i øvrigt underviseren på holdet før mit sige: Så svinger I venstre ben, eller højre, hvad I nu har. Jeg mindes ellers ikke have set nogle etbenede på det hold.

Ingen kommentarer: