tirsdag den 3. maj 2011

Hvilken vej vender din tarmåbning?

Jeg har i den seneste tid spekuleret på, hvorfor jeg er blevet stadig mere venstredrejet. Altså her mener jeg ikke politisk - selvom det nu også er tilfældet - og jeg hentyder heller ikke til, at jeg foretrækker venstrebærende mænd.

Næh, jeg har lagt mærke til, at jeg i siddende og liggende stilling faktisk kun kan prutte, hvis jeg læner mig mod venstre.

Altså, sidder jeg i bilen eller på en stol, så er jeg nødt til at læne overkroppen mod venstre, når der er behov for at slippe en lille hyggevind (ja, faktisk også, når det en mere omfangsrig chewbacca, der vil forlade min krop).

Ligger jeg i sengen, er det fuldstændigt umuligt for mig at lade selv en lille pikant pigeprut sive, hvis jeg ligger på højre side, mens det ikke helt er samme scenarie, når jeg hviler på venstre kropshalvdel.

Har du gjort dig erfaringer i denne retning, så hører jeg gerne om dem.

4 kommentarer:

csm sagde ...

dette indlæg så jeg ikke komme...
meen, når du ligger på venstre side så ligger din mave ikke og trykker på tarm m.m i kroppen. som hvis du ligger på højre side

Zette sagde ...

Åhh, ja, CSM jeg burde til gengælde have forudtænkt, at netop du vil vide noget om den region af kroppen og hvordan man bedst lufter ud.
Har du også studeret Albert?

Donald sagde ...

Hvis man må blande sig i dette hyggelige selskab, så har jeg af flere forskellige grunde haft lejlighed til at tænke over dette spørgsmål. Som CSM siger er venstre sider normalt den bedste når man ligger ned, det kan enhver sygeplejerske bekræfte; men der må være andre ting, der spiller ind. Jeg tror det kan ændre sig med alderen og i særdeleshed hvis man har tilbøjelighed til "polypper"; vævets flexibilitet ændrer sig.

Det er måske ikke så underligt, at bevægelser med underlivet påvirker vindstyrken!

Den engelske komiker Benny Hill prøvede at lave et morsomt, instruktivt program for 15-20 år siden, eftersom han også med alderen blev ramt af pruttebesvær :)

Zette sagde ...

Donald: Tak for oplysende og indholdsrige indlæg.
Godt li sætningen om at bevægelserne påvirker vindstyrken. Det er jo i og for sig logisk nok.

Har ikke set Benny Hill-seancen - ikke den i hvert fald. Men det er jo egentlig pudsigt, at samtidig med, man får pruttebesvær, så er der en del noget ældre mennesker, der får besvær med at holde på gassen, så den slipper for et godt ord,
Kroppens veje er uransagelige