fredag den 13. januar 2012

Slagterens tunge(-)service

Man er på god fod med sin slagter, når de uopfordret ringer op og fortæller, at de netop har lagt sidste hånd på den kogte kalvetunge - så jeg kan bare komme forbi.

Men det er også klogt gjort, for selvfølgelig kommer jeg - og køber.

3 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Kalvetunge rocks! Det fandt jeg så først ud af for 1½ uge siden, da jeg prøvede at tilberede en for første gang i mit liv, men nøj hvor smager det godt!

Zette sagde ...

Orv, sejt, at du har gjort den den selv - stadig som pålæg eller var det hovedret? Jeg er mest til pålægsdelen, for det skal være tyndskåret i min optik.

Cool, at du har begået din egen tunge - so to speak!

Piskeriset sagde ...

Hovedret - supermørt og lækkert. Den ene ret endda med SPRUT i! Se her:
http://piskeriset.dk/2012/01/11/kalvetunge-i-madeira-ol-og-oliven/

og her:
http://piskeriset.dk/2012/01/16/spraengt-kalvetunge-med-peberrodssauce/